Het Top & Twelster skûtsje

 Sponsoren

Klik op het logo voor meer informatie

Sponsor worden?


Wij hebben drie verschillende pakketten gemaakt waar je uit kunt kiezen om ons financieel te steunen:


Hoofdsponsor


Als hoofdsponsor ga je een contract aan voor minimaal 3 jaar.

Je bedrijf wordt met je logo bovenaan de pagina vermeld op de pagina van de website en er komt een link naar je eigen site op de homepage, je bedrijfsnaam komt op de sponsorfok die na elke wedstrijd wordt gehesen én ben je automatisch kledingsponsor!


Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de wedstrijddag op Heeg met een gezellige dag op het volgschip, krijg je het jaarblad "de Gaffelgroet" , de skûtsjekrant, uitnodiging voor de feestavond van het

Top & Twelster Skûtsje én jaarlijks staat het skûtsje met bemanning een hele dag tot uw beschikking!


Bovendien is er de mogelijkheid om het skûtsje voor een gereduceerd tarief te huren. 


Subsponsor


Sinds kort hebben wij het subsponsorpakket in het leven geroepen.


Je bedrijf wordt met je persoonlijke logo vermeld op de pagina van de website en er komt een link naar je eigen site op de sponsorpagina, je bedrijfsnaam komt op de sponsorfok die na elke wedstrijd wordt gehesen én wordt je kledingsponsor op het sponsorshirt!


Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de wedstrijddag op Heeg met bezoek aan het volgschip, het jaarblad "de Gaffelgroet",

de skûtsjekrant en een uitnodiging voor de feestavond van het Top & Twelster Skûtsje. Bovendien is er de mogelijkheid om het skûtsje voor een gereduceerd tarief te huren. 


Freonen fan de TT


Vanaf minimaal € 100,- per jaar ben je al lid van deze enthousiaste vriendenclub. Je krijgt een vermelding op onze website inclusief logo en link naar het bedrijf, Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de wedstrijddag op Heeg met bezoek aan het volgschip, ontvang je een uitnodiging 1 keer per jaar voor de feestavond van het Top & Twelster skûtsje, het jaarblad "de Gaffelgroet" en de skûtsjekrant.zie je één de deze pakketten wel zitten of wil jwe iets anders? Laat het ons weten en neem contact met ons op via het formulier voor meer informatie.


Nieuwsgierig wie de andere sponsoren zijn? Scroll dan even verder!


Hoofdsponsor 2019

 

Wilt u het Skûtsje sponsoren? 


Via onderstaand formulier kun je de gegevens achterlaten.


 
 
 
 
 

                              

 ____________

       

De lijst met "Freonen fan de TT"


Klik op het logo voor meer informatie

Stichting Top & Twelster skûtsje


E-mail info@topentwelsterskutsje.nl